Groente & fruit

Wij bieden een ruim aanbod groente en fruit. Ons aanbod is een combinatie van streek, biologisch en gangbaar. Wij vinden het vooral erg belangrijk transparant te zijn over de herkomst van onze producten. Ons streven is zo veel mogelijk producten aan te bieden van eigen erf, uit eigen streek of uit eigen land. Nu is dit niet altijd haalbaar, omdat er vraag naar meer is en moeten sommige producten van verder komen. 

 

Van eigen erf

Op ons erf wordt regulier fruit verbouwd als appels, peren en pruimen. Er worden diverse rassen verbouwd die elk jaar weer met veel zorgvuldigheid en liefde worden geplukt. Daarbij verkopen wij ook pure vruchtensappen (zonder toevoegingen), geperst van ons eigen boomgaardfruit. Naast onze sappen verkopen wij ook nog seizoensproducten als jam, honing, stoofpeertjes en appelmoes.

Streekproducten

Uit onze streek verkopen wij onder andere bio-dynamische (rauwmelkse) boerenkaas van boerderij 'Noorderlicht' uit Noordeloos, Biologisch rundvlees van boerderij 'De Groene Geer' uit Nieuwland en elke zaterdag krijgen wij vers en biologisch brood geleverd van bakkerij Gerard&Suus uit Wijk en Aalburg. Maar denk ook aan biologische handgemaakte zeep van 'Werfzeep' uit Utrecht.


Uit eigen keuken

Naast al onze andere lekkere streekproducten bakken  en bereiden wij ook onze eigen lekkernijen als taart, cake, verse salades en soepen. Ook kun je bij ons een bestelling plaatsen.Klik hier om naar het bestelformulier te gaan.

 

Van Nederlandse bodem

Wij bieden naast onze streekproducten ook behoorlijk wat producten aan afkomstig van Nederlandse bodem. Onder andere: Heerlijke frisse fruitijsjes van Nice. Thee en kruiden van kruidenkwekerij 'Het Blauwe Huis' uit Ruinerwold, Mosterd en mayonaise van 'Ton's mosterd uit Zierikzee.

Cadeautjes